Coaching

Tijdens een buitencoachtraject leer je:

  • Beter je grenzen aan te geven. Dat kan bijvoorbeeld op het gebied zijn van familie, werk, vrienden of kinderen. Door beter je grenzen aan te geven word je zekerder van jezelf en durf je voor jezelf op te komen.
  • Dat je weer weet wat je zelf leuk vindt en waar je blij van wordt. Je gaat weer tijd voor jezelf vrijmaken!
  • Weer goed voor jezelf te zorgen zodat je weer blij bent met wie je bent. Gun het jezelf!

Vaak weet je gevoel allang wat je hoofd nog niet weet; dat wat voor jou het beste is! Ook jij kunt het beste uit jezelf halen.

Wandelcoaching Arnhem1 (1)

Praktische informatie

Ik coach buiten, al wandelend in de natuur. Dit wordt ook wel wandelcoaching genoemd. De sessies vinden buiten in de natuur plaats en dáár zit de kracht in. Buiten ben je vanzelf meer ontspannen, het is ook wetenschappelijk bewezen dat je in de natuur meer rust ervaart. Een fijn uitgangspunt om je uitdagingen aan te pakken.

Bij wandelcoaching ga je letterlijk en figuurlijk op pad met jouw wensen voor verandering. De combinatie van buiten zijn, bewegen en in gesprek zijn helpt om weer nieuwe stappen te zetten. Op een ontspannen wijze zijn we in gesprek, het fijne voor jou is dat we elkaar niet voortdurend aan hoeven te kijken. Al lopend brengen we in kaart hoe jij wilt dat jouw situatie er in de toekomst uit gaat zien. We focussen op kleine en haalbare stappen die je kunt zetten. We bekijken samen de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en talenten.

Een wandelcoachtraject bestaat uit 3 of 4 wandelingen van ruim een uur (afhankelijk van je vraag). Tijdens dit traject mag je me altijd bellen, appen of mailen als je vragen hebt. Wandelcoaching is geschikt voor iedereen, we lopen ongeveer een uur tot anderhalf uur. We staan af en toe stil of zitten even op een bankje terwijl we in gesprek zijn. Heb je zin in een lekker kopje koffie of thee? Dan neem ik de thermosfles gewoon mee!

Ik snap dat het spannend is om met een coach af te spreken, daarom hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken of er een klik is. Dit kunnen we telefonisch doen, maar we kunnen ook meteen gaan wandelen! Deze wandeling duurt ongeveer drie kwartier en je kunt dan meteen het effect van buitencoaching ervaren.

Je kunt kiezen voor een wandelcoachtraject of als je je inzichten weer even op wilt frissen kun je een losse wandelcoachsessie boeken.

Tarief

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Een coachsessie kost € 99-. Voor bedrijven zijn de tarieven op aanvraag, maatwerk gaat altijd in overleg.

Lees onderin deze pagina alle veel gestelde vragen.

Even op een rijtje

Wandelcoaching Arnhem 2

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel, app of mail me op 06-40258068 of info@buitencoachalien.nl.

FAQ

Veel gestelde vragen

Nee hoor, het mag natuurlijk wel als je dat graag wilt😊

Nee, ik ben van de ‘no nonsense’ en down to earth.

Al wandelend ga ik je coachen. Omdat we in de natuur zijn ervaar je sneller rust, wat natuurlijk heel  prettig is, ook maak ik graag gebruik van de natuur tijdens de opdrachten.

Meestal in de bossen rond Oosterbeek, we spreken altijd af waar parkeergelegenheid is.

Ongeveer een uur, de ene keer iets langer, soms iets korter.

Dan gaan we gewoon lopen (is soms best lekker😊), behalve bij extreem weer.

Ja hoor, we lopen in een rustig tempo en staan af en toe stil.

Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van jouw vragen. Na een kennismakingsgesprek bepalen we samen hoeveel sessies je waarschijnlijk nodig zal hebben. Zijn dit er toch meer of minder, geen probleem! Gemiddeld gaat het om 3 tot 4 sessies.