Buitencoach Arnhem Contact

Contact

Locatie

Oosterbeek en omgeving

Neem contact op
Tijden

Maandag t/m vrijdag

Social media

Stuur me een berichtje


  FAQ

  Veel gestelde vragen

  Nee hoor, het mag natuurlijk wel als je dat graag wilt😊

  Nee, ik ben van de ‘no nonsense’ en down to earth.

  Al wandelend ga ik je coachen. Omdat we in de natuur zijn ervaar je sneller rust, wat natuurlijk heel  prettig is, ook maak ik graag gebruik van de natuur tijdens de opdrachten.

  Meestal in de bossen rond Oosterbeek, we spreken altijd af waar parkeergelegenheid is.

  Ongeveer een uur, de ene keer iets langer, soms iets korter.

  Dan gaan we gewoon lopen (is soms best lekker😊), behalve bij extreem weer.

  Ja hoor, we lopen in een rustig tempo en staan af en toe stil.

  Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van jouw vragen. Na een kennismakingsgesprek bepalen we samen hoeveel sessies je waarschijnlijk nodig zal hebben. Zijn dit er toch meer of minder, geen probleem! Gemiddeld gaat het om 3 tot 4 sessies.

  Reviews

  “Alien heeft me goede tips en inzichten gegeven waar ik mee aan de slag kon. Ik ben zelf best een druk persoon, maar doordat zij heel rustig is werd ik ook een stuk rustiger, dit vond ik heel fijn.”

  “Ik heb veel over mezelf geleerd en het als zeer prettig ervaren. Vooral dat ik op zo’n ontspannen manier, genietend van de natuur, oplossingen heb gevonden voor mijn problemen. Tijdens de wandelingen moest ik ook verschillende oefeningen doen. De meeste vond ik heel verhelderend, maar ik kon ook gewoon aangeven als ik een oefening niet fijn vond.”

  “Wandelcoaching is voor mij echt een fijne manier om te zoeken naar een oplossing van een probleem. Het grootste voordeel ten opzichte van een ‘gewone’ coach vind ik, dat je niet tegenover iemand zit. Het heeft mij heel erg geholpen om nu en in de toekomst beter met uitdagingen om te kunnen gaan en gerichter oplossingen te vinden.”